HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
VW Jetta Mk2 (US Style) |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | +1 за тесните брони,изглежда страхотна! Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Май скоро да взема да добавя нещо, че заспа темата :/ Колата ще се пребоядисва и ще минава кат за да стане от Русе Насъбрал съм малко части [ Редактирано вторник 24 ноември 2015 - 22:59:34 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Със старата визия е приключено. Надеждата е да се получи по-добре с новата.![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Е сега вече е моментът, в който Тони избухва и проектът става много извратен... ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stallion |
| ||
![]() Регистриран потребител #562 съобщения: 391 | За двигателя и ръчните скорости съм с двете ръце за, ама честно казано бялото и US визията ще ми липсват :/ Интересно ми е какво ще излезе сега ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Здравейте! Доста време мина и се завърнах с много за разказване. Като цяло бялата джета бе изхвтрлена на скрап и си взех друга, червена на цвят. За разлика от предната тази няма сериозни удари и изгнили детайли. Беше изоставена и както се досещате, имаше огромна нужда от реставриране. Също липсваха доста части по салона и двигателя. След няколко месеца на прехвърляне на части и стягане, който ще опиша по-долу, започнах и да си я карам. ![]() Ето и малко снимки: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вече с работещ двигател ![]() ![]() ![]() Тук вече с американска задна броня ![]() ![]() След което, боядисах някой панели с фрапиращи дефекти, смених стоповете багажника. ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 24 ноември 2015 - 23:30:54 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Логично последва едно окачване винтово, спирачки, стара решетка и добро пастиране на боята ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() След, което реших да опитам други джанти. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | После започна лутането. Промяна по джантите, фаровете стоповете и така докато не дойде зимата.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Опитах и с едни други, но 16 цола и честно казано ми допадна размера ![]() ![]() Промени имаше и в салона. Първоначално корите станаха черни с червени кантове, както и таблото смених с кожено и получи червен кант. За седалки първо бях с едно черно рекаро, след което намерих едни странни като свят стари рекарота и за сега са си същите. ![]() ![]() ![]() В момента всичко освен седалките е черно по салона. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | През 2015та промених окачването както и визията естествено. Джантите бяха боядисани както заслужаваха, полирани и с различни гуми 185/45/15. Отново смених вида на фаровете и задницата. Също поради многото проблеми със стария карбуратор, мотора беше доста изменен, като там все още не е приключила промяната.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Azul |
| ||
![]() Регистриран потребител #6631 съобщения: 210 | Уникална е колата , с джиповата джанта ако направиш фланци ще е уникат ![]() ![]() Peugeot 406 Nortwest | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | |