HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Trikes, bikes and others |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
DTF (Drift Trike Family) [Rat vs Stance] |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | И от двете по малко, асвалта е общо взето нов и там и не се пързаля. Хубавото е че на това завойче имаше пясък и като се попързаляхме малко и го позачистихме стана доста хлъзгаво към края. А по принцип полиетиленовите тръби имат повече сцепление от PVC-to. Но по принцип много зависи от асфалта. За пример на Баумакс на паркинга е супер равно и се пързаля много. | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Е как да не се търкат бързо ''гумите'',като в БГ трайка е на офроуд терен ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Мойте ора от байк порн веднага се изцепха ,че доста отдавна карат. Хич не ме учудват де ![]() ![]() Е ги и тех. Близки френдове са ми и ако искаш нещо мое да помогнат. -линк- висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | Тони метни им едно извинение от моя страна. Но просто от цялото ровене, което направих в интернет никаде не излезе, че има нещо качено и че в България има зглобен и действащ трайк. Просот никаде на са се появили освен в това видео което без звук (както аз го гледам в офиса) не си личи по нищо че е в БГ. (Да отбележа че със звук още не съм го гледал ... довечера ще им разгледам целия профил) А моето заглавие умишлено е такова за да се види, че и в България тая мания има последователи. Още един път се извинямвам на момците, че съм ги пренебрегнал ... Дай малко повече инфо за тях ... от къде са ... някви кординати да се видим да се запознаем ... че в тоя тяхния профил няма никво инфо нито за град нито за държава .. [ Редактирано четвъртък 14 март 2013 - 16:54:52 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Е те се занимават с байкове открай време и превърнаха хобито и в бизнес де. И сички карат и на дърт и на стриит и даунхил и т.н... Пешо ( с черното дрифт бмв) бачка и е бачкал с повечето от тех. Просто беха ми казали отдавна,че са праили трайкове де ( те кво ли не праат ![]() Ше помола Агента да мине през темата в форума и да даде некой препоръки и опит [ Редактирано петък 15 март 2013 - 02:14:53 ] висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | Оп да скокна с едно ново видео ... доста го забавих ама имах малко проблеми с монитора в къщи ... звукът не му го доизпипах ама нищо ... Айде радвайте: -линк- Ааа и промених заглавието на темата ... в края на клипа се разбира защо ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
EED123 |
| ||
![]() Регистриран потребител #883 съобщения: 23 | В Русе какви улици си имаме точно за трике... няма да обяснявам какво шоу може да се получи :Д интересното е че случайно на "съботния пазар за коли" (русенци го знаят) се продава 1 трике, на за сума не съм питал [ Редактирано сряда 27 март 2013 - 10:38:38 ] | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | EED123, подпитай ... мисля че бързо ще си намери копувач ... В Пловдивско се сещам за няколко мераклии ... пиши после направо в темата в Оффтопик А сега да дам малко разяснения относно новото заглавие ... както разбрахте (или не сте) започнах втора триколка. Идеята хрумна от факта, че жената искаше и тя да има и другия факт, че се чудех в каква насока да развивам тази, която вече е в движение. Е вече е по лесно ... Моята ще се насочи към РАТ а новата (на жената) ще се постарая да е най-ниската триколка в БГ с яка боя зловещ дизайн ... но стига съм плещил ето и малко от историята на проекта: Те това е донора с който се здобих тъничко: ![]() Веднага махнах малко чаркалъци и се започна дасе заформя новото животно ![]() ![]() ![]() ![]() Общо взето говорихме за ъгъл на вилката ... е тук ъгъла даже май ще се получи в повечко ... но както казва Мечо Пух, Колкото повече ... толкова повече. На следващия ден продължих с обезкостяването и малко рязане тук там: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Общо взето засега ще се съсредоточа да вкарам и станце трайка в движение и после почвам да ги развивам в двете посоки ... пък ще видим къде ще му излезе края ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Мислил ли си да сложижш степенките на вилката,мисля,че ще е доста по удобно за дрифт. Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
rhase |
| ||
![]() Регистриран потребител #682 съобщения: 188 | Добре изглежда. Наклона на вилката не е ли прекалено голям сега? Ще може ли да завива достатъчно или ще си е баш станс трайк, без опция за дрифт ![]() В името на мързела: мислил ли си да сложиш задна джанса с движение от БМХ примерно, да може да си качваш баири? ![]() ![]() [ Редактирано четвъртък 28 март 2013 - 10:04:48 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | |