HOODRIDE-BG :: Форуми :: Други :: Проект на годината |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Финал |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | След вашия вот бяха определени Топ3 от претендентите за титлата "Проект на 2012". Петър, Павел и Стоян отиват на финала, където ще гласуваме за колата, която е претърпяла най-много промени от началото на престоя си във форума, за колата, която най-точно изразява идеята на форума, за колата, която може да накра дори слепец да се обърне след нея на улицата... за колата на hoodride-bg. Вашият финален глас може да дадете тук, но преди това хубаво премислете за кого и какво гласувате! Крайният срок за гласуване е 02.01.2013. Тримата финалисти: ![]() [ Редактирано четвъртък 13 декември 2012 - 12:17:49 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | аз си дадох гласа на стоян ...според мен нищо че няма ръжда ... е достоен представител на hoodride-bg. доста е различен от другите коли ----това ми харесва най много пп пък и си пием кафенце с него няма как ![]() ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||