HOODRIDE-BG :: Форуми :: Други :: Проект на годината |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Размиисли и страсти |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Гласуването започна! Номинирахте ли вашите фаворити и за кого гласувахте (ако не е тайна)? Тук можете да коментирате и обсъждате анкетата... пп. Не забравяйте, че в първи рунд можете да пуснете няколко гласа еднократно! ![]() [ Редактирано сряда 07 ноември 2012 - 19:40:44 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
fozio |
| ||
![]() Регистриран потребител #519 съобщения: 287 | Не знам предните години какво е било положението ,но определено тази година е доста труден избора...:) [center]/tumblr_ml41z10G4A1rua1nvo1_400.gif#_= | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Много е трудно вече, затова решихме да го направим на няколко етапа, през които да пресееме колите... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
AE86 |
| ||
![]() Регистриран потребител #370 съобщения: 335 | Благодаря за номинацията ![]() ![]() "Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш." Walter Röhrl | ||
Най-отгоре | | ||
Georg.Yordanov |
| ||
![]() Регистриран потребител #394 съобщения: 47 | Минала година почти без колебание си имах кола фаворит, докато тази година се колебаех(я) между поне 6-7 автомобила преди да гласувам, което значи, че нещата са се развили с доста бързи темпове и колите са достигнали едно доста сериозно ниво. Евала! П.С. Надявам се сегашния ми фаворит да стигне до финала ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Nad_Neshtata |
| ||
![]() Регистриран потребител #604 съобщения: 161 | Аз ще се изкажа и ще кажа,че гласувах за Лингеров и за голфа на Пепи.Може да съм се побъркал по е30-ките,ама на тия голфове не мога да им устоя! Do ya thang, mayne, Fuck what they lookin' at! | ||
Най-отгоре | | ||
Zero__Cool |
| ||
![]() Регистриран потребител #579 съобщения: 279 | Тва е много интересно....рискове, щото може да има сърдити.....ама хубавото е че сме се пичове тука и само се радваме без да се сърдим ![]() Има няколко коли, които са ми направили силно впечетление като стил....и са оставили отпечатък в съзнанието ми. Първо мислех за гласувам за себе си......защо?......защото съм комплексар ![]() После се разубедих, понеже са ми смотани джантите ![]() После мислех да гласувам за Lingerov.....ама сме от един клуб, че даже и приятели.....що кафете изпихме вече с него......и се получава конфликт на интереси ![]() За тва гласувах за йе трииискътъ на Павката.......защо......ми щот ме кефи тая палатка да му се невиди ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Може да се гласува за повече от една кола! [ Редактирано четвъртък 08 ноември 2012 - 07:51:50 ] Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
FLexX |
| ||
![]() Регистриран потребител #271 съобщения: 93 | Днеска като влезнах да видя как върви гласуването, забелязах, че мога ПАК да гласувам, да не би да има някъв бъг, или е само при мене ? ПП: гласувах за доста коли, накрая борбата ще е жестока ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Aerodynamic |
| ||
![]() Регистриран потребител #552 съобщения: 57 | Аз прегрях докато избирам-човек естет,не естет-тука избора е жесток!!! Няма да има сърдити-не сме хора от този сегмент! Man's mind, once stretched by a new idea, never regains it's original dimensions. -OWHjr | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |