1
HOODRIDE-BG :: Форуми :: Hoodride-bg.com :: Правила на форума
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Нова подредба във форума
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
Автор Отговор
Chris
сряда 07 ноември 2012 - 10:28:47
Регистриран потребител #1
съобщения: 4007
Здравейте хуудрайдъри,

За да се изключат всякакви бъдещи спорове коя кола в кой стил е, екипът реши да въведе нова подредба на проектите във форума. Създадохме 3 основни раздела, както следва:
Hard – за колите които са отдавна излезли от рамките на общото разбиране за тунинг и стайлинг на автомобилите. За хората които са решили, че са готови да жертват понякога лъскавите си детайли и да изразят явен протест против пошлостта и матричното ежедневие.
Casual – за силно моднати, красиви машини, автомобили, които всеки шофьор мечтае да притежава.
Light – за машините които са още в начален стадий и още търсят своята идентичност.

Моля всички преди да публикуват нов проект, да помислят добре къде би било най уютното място за него. Ние разбира се си запазваме правото да го преместим/ редактираме/ изтрием. Както и винаги сме готови да откликнем на всякакви мнения, предложения и препоръки, свързани, както с проектите и тяхното разположение, така и за сайта като цяло и всякакви инициативи и идеи.

Моля да се въздържате от хапливи коментари към други потребители и проекти, което от самосебе си не изключва конструктивна критика, поднесена приятелски. Няма да бъдат толерирани всякакви излишни заядливи забележки и сравнения.

Екипът на сайта се състои от достатъчен брой хора за да може да се каже, че решенията са крайни и адекватни. Комункикираме и с голям брой от потребителите ежеднвно и повярвайте „теченията” са съобразени с много мнения.
Разбира се никой не казва, че сме безгрешни и перфектни. Всяка грешка от наша страна, ще бъде отстранена възможно най-бързо. Моля да ни извините предварително за евентуални такива.
Пожелаваме на всики много здраве и силни проекти.

Тони
Екип hoodride-bg


Най-отгоре
Tony
вторник 12 януари 2016 - 21:29:53
Регистриран потребител #4
съобщения: 2853
Многократно молихме да не се постват "проекти" тип "вижте кво си купих" и обикновенно без никаква идея за развитие и без "топки" и още с постването придружено със задни мисли "да не съсипем колата" и т.н......
Та такива напъни ще трием вече още при първото им забелязване от модератор без никакви обяснения. Същото важи и за такива заявили някакви идеи в началото, но без никакво развитие дълго време. Просто започнаха да се размиват много темите и става безинтересно за много хора.
Моля да няма сърдити. Нищо лично, но не сме сайт "похвали се" .

висете отпуснато
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System
Онлайн
Гости: 7
Регистрирани: 0
На тази странница: 1
Регистрирани: 1811, най-новият: Borkaeff
Търси HOODRIDE-BG