Снощи нещо ме прехвана и махнах сякъв вид фолио от фарове мигачи и стопове мисля малко по ретро вид да е ся мисля за жълто фолио на фаровете огледалата да се преместят на предните калници и едно сутиенче . Мисля че ще се получи доста добър феислифт (rocknroll) По г-тек 17:01 с ло? старт малко закъснях при вклучването на 3та и има?е освен мен още един човек в колата
Добър фейслифт ще стане наистина Само недей да слага? жълтото фолио, ще стане супер с жълти фарове, но пробвай дапостигне? ефекта с жълти кру?ки - отразяват се в рефлекторите и фаровете изглеждат жълти, пък и светят повече отколкото с фолио (питай Тони) If you're a fierce individualist who has a bone to pick with the profit-driven world, you might be a ratter.
Don't drive a rat just because you think it's cool! Rat is a mindset!
да по-добре е със жълти кру?ки ма колко трудно се намират мани мани.... сега търся некви по-силни жълти че сега съм със 45/50 В и са мноо слаби. ма па микрона си е японска кола а жълтите кру?ки са си за френските кочини.мое да е по як със фолио.ама екстра си го замислил.кефи идеята
Фолио ще е защото съм с ксенон и не ми се маха харесва ми как свети и през жълтото фолио ще стане няква синио зелена светлина и мисля че ще е доста интересно
А снимки? Да са ти честити и фаровете, и седалките, и дрънкулката If you're a fierce individualist who has a bone to pick with the profit-driven world, you might be a ratter.
Don't drive a rat just because you think it's cool! Rat is a mindset!