HOODRIDE-BG :: Форуми :: За сайта и форума :: За сайта |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Честити ни 100 потребителя! |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Нека почна от началото! Всичко за мен покрай този стил започна със свалянето на снимки от разни тунинг събори и участието на адски странните тогава за мен(то и сега са за някои индиви...) адски ниски,Но ръждиви и изгнили автомобили седящи в компанията на "напомпани лъскачки"... тогава незнаех що/какъв е този стил,но ми допадна неговата уникалност и семплост! След поредица гледане/сваляне на снимки разбрах че това всъщност са hoodride и rat style,или общата ни цел и идея. От доста време мислех да пусна темата в тунинг.бг,но смятах че доста голяма част от потребителите няма да разберат за к'во иде реч и така да се каже ще ме отхвърлят... Човека със странния ник prof.dfn пусна темата и от там се почна с идей,тъй като хората от тук имащи регистрация там знаят колко хейтъри има?е/си(така да ги наречем),та развитието там нестава?е.... Ре?ихме малко на ?ега да си направи "на?е си място" където всичко е едно цяло... и ето ни днес за по-малко от половин година с почити 100 фена(макар и не редовни всичките). Аз лично се гордея не малко с това до тук,макар все още да нямам проект,и мисля че ние(вие с проектите и ние със сайта)сме пионерите(хехе как звучи ![]() Надявам се за в бъдеще да продължим да се развиваме и окупираме "бг туинг подиума" ![]() [ Редактирано събота 27 февруари 2010 - 15:35:18 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Добре си го написал ![]() Аз за този стил разбрах именно от въпросната тема в tuning.bg. Още щом видях първите снимки стилът ми допадна, защото е коренна противоположност на това което сме свикнали да виждаме по родните пътища и тунинг събори. А пък и аз винаги съм се стремял да стоя възможно най-далеч от комерсиализма във всичко. ? така започнах да следя темата, да се ровя и чета в подобни форуми. Един ден случйно прочетох: "anastas" написа ... дали има няква нужда от бг. сайт със форум? Щото по друг начин едва ли ще се съберем ? от там вече тръгна идеята, която смятам , че до някаква степен осъществихме. Сега остава само да се развиваме и да популяризираме този стил ![]() Радва ме фактът, че ставаме все повече и повече... въпреки, че от 99 регистрирани във форума пи?ат значително по-малък брой потребители. Това че хората се регистрират тук показва, че има интерес ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | ектра екстра. аз пък знам отдавна хууд и рат стила (някъде началото на 2000 та) ма мое се дължи на възрастта ми ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ким що не я премести? темата във общ да я видят и другите.нека всеки да каже по нещо....... висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Аз се чудех къде да я пусна,и малко поинерция щтракнах тук... но може да я преместя,колко му е ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Аз искам да използвам темата за да изкажа безкраините си благодарности към създателите на форума и към хората който пи?ат по често за да бъде той реалност . БЛАГОДАРЯ В? МОМЧЕТА ! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | ? аз искам да има благодаря за това че се наеха с тази задача и отделиха от времето си за да я осъществят. Благодаря ви! Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | В случая ние трябва да благодарим на вас, защото без вас -потребителите сайта/форума няма?е да е същия! ![]() Благодаря ![]() Ей станахме като в турски сериал ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Малко но много!Аз от много време насам търся такива забавни и различни хора(колеги) като вас тук!В тунинга примерно може да са 1000000 ако ще? и кво?!Но има един филм "300" който ми напомня за hoodride-bg...така че сговорна дружина-си е е#ало майката...!Респект!! Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | zero2zero е 100 тния! Много добър мой приятел и фен на hoodride.. Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | йо ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |