HOODRIDE-BG :: Форуми :: За сайта и форума :: За форума |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Бавен форум? |
Отиди на страница 1 2 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | От известно време забелязвам, че на моменти форума се бави страшно много. Понякога отнема по около 30 секунди да ми зареди нова страница/тема. На различни компютри ми го прави, само при мен ли е или... ? | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | колега и при мен е така,само че някой път даже не ми зарежда не знам от какво е влизам от 3 компа и е едно и също ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
fozio |
| ||
![]() Регистриран потребител #519 съобщения: 287 | На мен това ми беше първото впечатление от форума като се регистрирах ![]() [center]/tumblr_ml41z10G4A1rua1nvo1_400.gif#_= | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | И при мен е така, дори не зарежда някой път ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | garfild написа ... И при мен е така, дори не зарежда някой път ![]() Това с емотиконите ми го прави на Хрома само. С Опера/Мозила нямам проблеми. | ||
Най-отгоре | | ||
CHOCHONE |
| ||
![]() Регистриран потребител #113 съобщения: 597 | не е само при вас проблема и при мен е бавно зареждането и с хрома не иска да ми вади емотиконите ама му намерих цаката,разширява се малко прозорчето където се пише и се появяват ![]() „Един Мерцедес-Бенц винаги трябва да изглежда като Мерцедес-Бенц”— Bruno Sacco | ||
Най-отгоре | | ||
BONKING |
| ||
![]() Регистриран потребител #476 съобщения: 343 | Аз си мислех, че моя кош е твърде дърт вече ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
ivanko_rav |
| ||
![]() Регистриран потребител #68 съобщения: 27 | И аз имам същия проблем с зациклянето. Много неприятно | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Знам за проблема, момчета. От доста време работя по него и имаше известен напредък, НО трябва още много неща да променя. Както се казва: "Трай, бабо, за хубост!" ![]() За проблема с емотиконките разбрах снощи от Мъро. Принзнавам си, не знаех. Тествал съм сайта на Експлорър, Опера, Мозила и Сафари, но не и на Гуугъл Хром. Нямам представа, каква е причината, затова трябва да проверя ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2852 | При мен най-странното,че цикленето от неколко дни спре. Преди ми беше мноо зле по едно време. Абе ше се реши проблема. Така тъкмо ше се отсеат малко досадници , че се навъдиха "тюнинг" продавачи и специалисти по сичко. Па ние нали искаме да сме си само готини хора ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 » | |