HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Снимки и видео :: Видео |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Какво се случва по българските пътища? |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Аз не знам как да го коментирам. Не знаех и какво заглавие да сложа на темата, но ми се искаше да е отделна. Просто още съм в шок... Значи вече и за това трябва да внимаваме. Дори и на магистралите? [ Редактирано петък 03 февруари 2012 - 19:33:04 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | Честно казано не искам да го повярвам... Лошото е, че тая ... не знам как да я нарека, изобщо не осъзнава, колко е опасна за себе си и за околоните. | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Трагично... В тази връзка забелязвам все повече дами зад волана незнаещи какво правят... вярно никой не се е родил научен,всички сме имали трудни моменти... но тук научаване няма! Поредния факт доказващ нехайството на закона,и хората имащи права... сигурен съм че ако беше в някоя друга държава щяха да пратят цял екип... Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Zero__Cool |
| ||
![]() Регистриран потребител #579 съобщения: 279 | Трябва по-често да разглеждам и другите раздели на форума да му се невиди ![]() сега ше изровя рязко тая тема ![]() Като добавя ей тва клипче което е по-старо ![]() | ||
Най-отгоре | | ||