HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Rusty Dolfine |
Отиди на страница «1 2 3 ... 19 20 21 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Мисля го цялата полирана само където са отворите ше са черни или бели Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
snitch |
| ||
![]() Регистриран потребител #8438 съобщения: 71 | Зеления капак е брутален, каква ще е останалата- цялата ли ще фолираш? Джантите са супер на тая стойка ![]() ![]() Gangsta rap made me do it....... by ICE CUBE | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Още не съм решил че чакам вече 5 жичкаджия и все на камък удрам нека я подкарам пък квот дойде Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Малко да тупнем прахта наложих само единия брок и направо свърших скоро ше е на 15-ки. И се търси кадърен майстор да дойде да ми навърже инсталацията![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
jilkof |
| ||
![]() Регистриран потребител #217 съобщения: 271 | Tрябва ми гущер имаш ли да ми дадеш че гледам имаш ? | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Ама подарак ило не Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
jilkof |
| ||
![]() Регистриран потребител #217 съобщения: 271 | Са мен си да си фдигам стиенса ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Всичко приключи с нея... Ключ моля![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 19 20 21 | |