HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Rusty Dolfine |
Отиди на страница «1 2 3 ... 19 20 21 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | здр. на всички кошмара вече е олекотен и с жълто фарче и очаква другата седмица да му сложа капака с ръждивия делфин![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | ето една снимка от зимата когато се влачеше по коремче и едно отпреди 4 год.когато я купих от лондон![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | здр.на всички вече ровъра е с ръжда и други доработки ето и снимки![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Въздухозаборника кърти ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | мда от един самолет е Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | хаха и делфинчето е един път! Темата започва да ми става все по-интересна. Браво, Марти! ![]() пп. Една идея от мен. Вкарай някъде флга на Великобритания... на тавана примерно + ръжда ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | и аз съм го мислил това за флага но ще видим как ще се развие проекта замислил съм някоя друга щуротия Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | Цепиш мрака! ![]() Много добре се получава! | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | мерси колега Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
jjustrustt |
| ||
![]() Регистриран потребител #303 съобщения: 445 | Хахах.. делфинчето ме изкефи на макс ! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 19 20 21 » | |