HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Mercedes-Benz W124 |
Отиди на страница «1 2 3 ... 9 10 11 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
CHOCHONE |
| ||
![]() Регистриран потребител #113 съобщения: 597 | его ги и леките промени ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() „Един Мерцедес-Бенц винаги трябва да изглежда като Мерцедес-Бенц”— Bruno Sacco | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2670 | От какво е добавката,че не си вижда много ясно... Според мен си крачка назад с матовия капак! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
denises26 |
| ||
![]() Регистриран потребител #482 съобщения: 59 | Много е добра колата наживо, има уникална стойка. Почти всяка сутрин я виждам на път към академията. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
CHOCHONE |
| ||
![]() Регистриран потребител #113 съобщения: 597 | еми за добавката джуджето трябва да каже ![]() ![]() ![]() колега denises26 другия път се обади ако и аз съм някъде покрай колата ![]() „Един Мерцедес-Бенц винаги трябва да изглежда като Мерцедес-Бенц”— Bruno Sacco | ||
Най-отгоре | | ||
shwepes |
| ||
![]() Регистриран потребител #7512 съобщения: 105 | Направи и решетката отпред матова заедно със капака ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3995 | CHOCHONE написа ... матовия капак е временно явление ![]() С флекса и... до метал! ![]() Иначе, колата много е променила стойката! Браво! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1186 | Добавката си нямам и на идея от какво е но е яка гумена и застана като оригинал . Кажи му Крис и аз се опитвам да му обясня от край време ама.... [ Редактирано петък 30 май 2014 - 01:13:37 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
JamesBong |
| ||
![]() Регистриран потребител #8346 съобщения: 10 | това мече трябва да падне на земята и не ги слушай с циганските идеи за ръждив капак и т.н. то е ясно че всеки има свое виждане, ама това корабче заслужава изчистена визия, не е рат съпунерка... <<< Редакция: Приятел банвам те, защото от малък се дразня някой да пише сЪпУнерка. Даже не е заради жалкото ти заяждане и липсата на уважение към родния ни език, главните букви и останалите потребители..... Тони >>> [ Редактирано събота 31 май 2014 - 23:46:56 ] heaven isn't heaven anymore... | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | JamesBong написа ... това мече трябва да падне на земята и не ги слушай с циганските идеи за ръждив капак и т.н. то е ясно че всеки има свое виждане, ама това корабче заслужава изчистена визия, не е рат съпунерка... Пич, добре си дошъл, но внимавай с изказванията от този род! Не забравяй, че рат "циганиите" са основната идея на форума. Това, че не ти харесва, си е лично твой проблем, няма нужда да обиждаш останалите! [ Редактирано събота 31 май 2014 - 12:47:18 ] | ||
Най-отгоре | | ||
JamesBong |
| ||
![]() Регистриран потребител #8346 съобщения: 10 | BukTop написа ... JamesBong написа ... това мече трябва да падне на земята и не ги слушай с циганските идеи за ръждив капак и т.н. то е ясно че всеки има свое виждане, ама това корабче заслужава изчистена визия, не е рат съпунерка... Пич, добре си дошъл, но внимавай с изказванията от този род! Не забравяй, че рат "циганиите" са основната идея на форума. Това, че не ти харесва, си е лично твой проблем, няма нужда да обиждаш останалите! Кой съм обидил, бе "пич"?! За мен рат, стикер бомб и т.н. си е цигания и мисля че имам право да изразя мнението си! И разгелждайки форума, не смятам, че това е ОСНОВНАТА му идея, след като има повече раздели за останалите стилове... heaven isn't heaven anymore... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 9 10 11 » | |