HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Hoodride Weekend |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
12-13 МАЙ Саранци 2012г. |
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 21 22 23 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | CeCko2 написа ... Супер идея , много нестандартно място , тамън като за нашия форум! И според мен е добре да е Април за да си избегнат Балове и Студентски сесии. ![]() Някои сме целогодишно в сесия... ![]() Април е супер, остава само да изберем дата. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Екстра е април. По към края да е за да е по-топличко вече...... висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
skodko |
| ||
![]() Регистриран потребител #386 съобщения: 188 | И аз съм навит, стига да не съвпадне с националния Шкода събор. А Саранци къде се намира? [ Редактирано четвъртък 03 ноември 2011 - 01:26:00 ] | ||
Най-отгоре | | ||
CeCko2 |
| ||
![]() Регистриран потребител #332 съобщения: 287 | Ето тук е:) ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Мен същи ме устройва! Трябва да има някъде вече готов календар за 2012! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Аз съм навит момчета,живи и здрави ще дойда ![]() [ Редактирано неделя 06 ноември 2011 - 23:05:02 ] Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | До тук 12 заявили желание за присъствие! Много добре се развива проекта,дано и реализацията и участието също да са подобаващи! Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
FLexX |
| ||
![]() Регистриран потребител #271 съобщения: 93 | Ще ми е приятно да присъствам на такова събиране ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | "VW Fest 2012 г, който ще се проведе през месец Март. Конкретна дата ще имаме в средата на декември 2011 г." Промянва в плановете... | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Вадете родопските одеала.. Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 21 22 23 » | |